Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادقی با اشاره به اینکه رأی دادگاه برای پرونده شاندیز بر اساس حفظ حقوق سهامداران آن بود، گفت: نظارت دادستانی و دستگاه های دیگر بر اجرای حکم پرونده شرکت پدیده تا رسیدن به نقطه قابل اعتماد ادامه دارد.

به گزارش خبرنگار سیاسی قضایی خبرگزاری شبستان، گفتگوی خبری شب گذشته (شنبه 5 مرداد) شبکه دو سیما به بررسی پرونده شرکت پدیده شاندیز اختصاص داشت که در این برنامه دادستان عمومی انقلاب مشهد با بیان اینکه در مرحله دادرسی این پرونده هیچ نقل و انتقال و حیف و میلی در اموال شرکت پدیده انجام نشد، گفت: دادگاه و دستگاه قضایی از همفکری و همکاری دستگاه های دیگر استفاده کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«غلامعلی صادقی» با اشاره به اینکه رأی دادگاه درباره این شرکت بر اساس حفظ حقوق سهامداران آن بود، گفت: اموال متهمان این پرونده از آنها سلب و به عنوان سرمایه شرکت منظور شد و طلبکاران نیز به سهامداران شرکت تبدیل شدند. اگر این اتفاق نمی افتاد شرکت ورشکسته می شد اما اکنون این شرکت بدهی ندارد و بدهکاری خود را با واگذاری سهام تسویه کرده است.

 

وی با بیان اینکه موسسات مالی، بانکها، دستگاه های دولتی و گروه هایی که خدمات و کالا به این شرکت ارائه کرده اند جزو طلبکاران اصلی آن هستند، ادامه داد: آنها اکنون به سهامداران شرکت پدیده با حکم دادگاه تبدیل شده اند.

 

دادستان عمومی انقلاب مشهد با بیان اینکه بر اساس ارزیابی سال 95، سرمایه شرکت پدیده حدود 11 هزار میلیارد تومان بود که امروز دست کم دو برابر شده است، گفت: متهمان می گفتند 80 درصد اموال شرکت برای ماست اما با رأی دادگاه این امتیاز از آنها سلب و به سهام شرکت تبدیل شد.

 

وی درباره همکاری سایر دستگاه ها برای حل سریعتر این پرونده گفت: دستگاه های گوناگون برای اجرای هر چه بهتر حکم دادگاه اعلام آمادگی کرده اند. سهامداران با تشکیل مجمع عمومی و انتخاب هیأت مدیره و مدیرعامل اگر نیاز به منابع مالی داشته باشند مسئولان برای تأمین آن اعلام آمادگی کرده اند.

 

صادقی با اشاره به این شرکت باید چند گام بردارد و خود را نشان دهد و سپس از آن با شرایط خوبی وارد بورس شود، گفت: برای ورود این شرکت به بورس نباید عجله شود البته تصمیم با سهامداران است. سهام این شرکت در سال 92 به قیمت 100 تومان فروخته شد اما با تبلیغات گسترده و بدون پشتوانه در نیمه سال 93 قیمت هر سهم به 12 هزار تومان افزایش یافت.

 

وی درباره برخی موضوعاتی که درباره این شرکت مطرح می شود نیز اینگونه پاسخ داد: برخی می گویند شرکت در ازای سهام به ما تعهدنامه داده است در حالی که شرکت حق این کار را نداشته است و آقای پهلوان، محکوم ردیف اول باید پاسخگوی این تعهدنامه ها باشد. شرکت پدیده اکنون پاسخگوی این تعهدنامه ها نیست.

 

دادستان عمومی انقلاب مشهد با اشاره به اینکه ارزش سهام شرکت پدیده را پهلوان بدون نظر کارشناسان و با افرادی که منتسب به وی بودند مشخص می کرد، گفت: طرف مشورتی مردم برای مشخص شدن ارزش سهام این شرکت نیز دلالانی دست نشانده شخص آقای پهلوان بودند.

 

وی با تاکید بر اینکه نظارت دادستانی و دستگاه های دیگر بر اجرای حکم پرونده شرکت پدیده تا رسیدن به نقطه قابل اعتماد ادامه دارد، گفت: بانکها و موسسات مالی سهامداران عمده این شرکت هستند و اگر می خواهند از بانک مرکزی برای ادامه کار این شرکت منابعی دریافت کنند مجوزها آماده است و اگر می خواهند از بخش خصوصی استفاده کنند تصمیم گیرنده اصلی خود سهامداران هستند./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: نماز جمعه کانون های فرهنگی هنری مساجد خطبه نماز جمعه خطبه های نماز جمعه شیراز اردبیل آیت الله جعفری هرمزگان عملیات مرصاد پدیده پدیده شاندیز قوه قضائیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۱۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد با خود شرکت‌ها است و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم.

مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون قرارداد‌های کارکنان اظهار داشت: ما از سال ۸۵ جذب مستقیمی از سمت شرکت واحد و یا شهرداری تهران نداشتیم. تمام استخدام‌های رانندگان مربوط به پیش از سال ۸۵ و در حوزه کارگری است.

وی افزود: با تدابیر و برنامه ریزی‌هایی که صورت گرفت، از طریق شرکت‌های مختلف مانند حامیان و هادیان در قالب حجمی استخدام شده‌اند. یعنی این افراد قرارداد مستقیم با شهرداری ندارند و حقوقشان را بر اساس قانون کار دریافت می‌کنند و بر اساس آن کار می‌کنند. تمامی افراد نیز با علم بر این موضوع شروع به کار کرده اند.

وی تصریح کرد: اگر تفاوتی بین نیرو‌های شرکت واحد و الان است، مربوط به ماقبل سال ۸۵ است.

علیزاده در رابطه با قرارداد‌ها اذعان داشت: شرکت‌های حامیان و هادیان شرکت خصوصی محسوب نمی‌شوند، بلکه این‌ها شرکت‌های وابسته به شهرداری تهران هستند. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، خودمان به آن رسیدگی می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در رابطه با شرکت‌های خصوصی گفت: ما با ۱۶ شرکت خصوصی همکاری میکنیم و قرارداد داریم. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، مسئولیت رفع آن با مدیرعامل‌های بخش خصوصی است.

وی افزود: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد نیز با خود شرکت‌ها است؛ و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم که بر اساس سیاست‌های ما به مردم خدمات رسانی کنند، چه تعداد اتوبوس بیاورند و در چه قالبی خدمت کنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو
  • دادگاه‌های صلح تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • دادگاه‌های «صلح» تا مهرماه ایجاد شوند/ لزوم کاهش پرونده‌های معوق
  • دو حادثه رانندگی با ۱۵ مصدوم در اردبیل
  • آیا در دادگاه لاهه عزمی برای محکومیت نتانیاهوی جنگ‌طلب وجود دارد؟
  • ادعای جدید دختر دیگو مارادونا درباره مرگ اسطوره
  • ادعای جدید: الکل یا ماده سمی علت مرگ مارادوناست!
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از شنبه با ۲ آپشن/ بالاخره دولت دستور همسان‌سازی حقوق‌ها را داد