Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه، چهل و پنجمین جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی روز شنبه به ریاست حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور و با حضور روسای قوای مقننه و قضائیه و دیگر اعضای شورا تشکیل شد.

در این جلسه مهمترین مسائل و تحولات اقتصادی کشور و مناسبات اقتصادی بین‌المللی و تحلیل مقایسه‌ای شاخص‌های اقتصادی و علمی کشور‌های منطقه، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در جلسه امروز شورای عالی هماهنگی اقتصادی، رئیس سازمان برنامه و بودجه گزارشی از اقدامات دولت در رسیدگی به خسارات ناشی از سیل در سال جاری در استان‌های کشور ارائه کرد. بر اساس این گزارش، در پی وقوع سیل در استان‌های مختلف کشور، در فروردین ماه سال جاری، تاکنون نزدیک به 20 هزار میلیارد تومان بابت خسارات وارده به صورت بلاعوض و تسهیلات و همچنین بازسازی زیرساخت‌ها پرداخت شده است.

براساس این گزارش، در سیل اخیر در سه استان سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان، به ۲۷.۵۰۰ واحد مسکونی خسارت وارد شده است که با تصویب هیات دولت، مبلغ ۱.۶۳۵ میلیارد تومان به مردم پرداخت خواهد شد. خسارات بخش‌های کشاورزی و صنعت و زیرساخت‌ها نیز در دست بررسی و اقدام است.

در این جلسه همچنین رئیس کل بانک مرکزی نیز گزارشی از اقدامات انجام شده در زمینه درآمد‌های ارزی کشور و تأمین کالا‌های مورد نیاز را ارائه کرد و راهکار‌های گسترش مناسبات ارزی و تجاری مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین گزارش روند بلندمدت سرمایه گذاری و تحولات تولید ناخالص ملی در کشور، و لازمه‌های تقویت سرمایه‌گذاری ارائه شد.

در این جلسه، پیشنهاد‌های وزارت کشور و وزارت امور اقتصادی و دارایی، جهت حل مشکل سهامداران شرکت پدیده شاندیز، مورد بحث و بررسی قرار گرفت و به تصویب رسید.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا بازار ارز درآمد ارزی تجارت سیل زدگان پدیده شاندیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۴۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل اصلی برای آتش‌بس در غزه شخص نتانیاهو است

هادی محمدی کارشناس مسائل بین الملل در گفت و گو با شبکه خبر درباره نشست سازمان همکاری‌های اسلامی اظهار کرد: این سازمان بر اساس موضوع فلسطین و به دلیل حمله صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی در سال ۱۹۶۹ به همت ایران و عربستان و مراکش شکل گرفت و اکنون ۵۷ کشور اسلامی عضو آن هستند.

وی ادامه داد: هدف این سازمان بحث فلسطین است و نشستی به نام فلسطین در این جلسه‌های  این سازمان وجود دارد و بیانیه‌ای به نام فلسطین باید صادر شود که به لحاظ سیاسی و تبلیغاتی تاثیراتی دارد و می‌تواند میان کشور‌های اسلامی هماهنگی ایجاد کند. هر چند می‌دانیم که این سازمان به اهداف خود نرسیده است و کشور‌های اسلامی از این ابزار و ظرفیت برای فلسطین استفاده نکردند.

وی افزود: امروز نشست وزرای کشور‌های اسلامی است و فردا نیز اجلاس سران برگزار می‌شود که ایران به دلایل موجه‌ای در حد سران در این نشست شرکت نکرده و وزیر امور خارجه ما در گامبیا حضور دارد و امروز سخنرانی‌ها و دیدار‌هایی نیز  دارد.

محمدی گفت: شعار پانزدهمین نشست سازمان همکاری‌های اسلامی ارتقای وحدت و همبستگی از طریق گفتگوی پایدار است و قرار است در ارتباط با فلسطین بیانیه‌ای علیه جنایات صهیونیست‌ها و کشتار مردم بی گناه در فلسطین صادر شود. یک سند نهایی که باید به تصویب اجلاس سران و وزرای خارجه نیز برسد.

این کارشناس مسائل بین الملل درباره تاثیر برگزاری این نشست درباره فلسطین گفت: در این هفت ماه که از جنایات صهیونیست‌ها در غزه می‌گذرد ۲ اجلاس وزرای خارجه داشتیم. اما خروجی اینها صرفا بیانیه‌ای شد که حتی کشور‌هایی که آن را امضا کردند برخی آن را اجرا نکردند دلیل آن می‌تواند وابستگی‌هایی که این کشور‌ها به قدرت‌های غربی خصوصا آمریکایی‌ها دارند باشد و دلیل دیگر نیز قرار داد‌های تجاری است که میان برخی از کشور‌های اسلامی با با رژیم صهیونیستی در اقلام اساسی بر قرار شده است و این کشور‌ها حاضر نیستند از این منافع خود برای حمایت از مرم غزه دست بکشند و عملا در حال یاری رساندن به صهیونیست‌ها هستند.

وی درباره احتمال دستیابی به آتش بس در نوار غزه گفت: مشکل اصلی در این زمینه نه حماس است و نه حتی غربی‌ها. مشکل اصلی اسرائیل و شخص نتانیاهو است و او همچنان معتقد است که پایان جنگ و آتش بس می‌تواند به پایان سیاسی و تشکیل پرونده غذایی برای او منجر شود و این مشکل مقابل هرگونه توافق برای آتش بس را گرفته و فکر می‌کنم اتفاقات داخلی اسرائیل و تظاهرات در این کشور می‌تواند به آتش بس کمک کند و باید صبر کنیم تا تحولات بیشتر خود را نشان دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • کابینه جنگ اسرائیل امروز تشکیل جلسه می‌دهد
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • خاتمی: دشمن برای کشور مشکل اقتصادی ایجاد کرده است/ دشمن می خواهد حیا و عفت بانوی ایرانی را نابود کند
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • مشکل اصلی برای آتش‌بس در غزه شخص نتانیاهو است
  • چین: روابط با افغانستان را گسترش می‌دهیم
  • خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود
  • اولویت مجلس آتی تعیین تکلیف لایحه عفاف و حجاب باشد