Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت توسعه بین‌المللی صنعت گردشگری پدیده گفت: دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال از دیون این شرکت به افراد حقیقی و حقوقی تاکنون تسویه شده است.

به گزارش قدس آنلاین، "نیما ملایی" در نشست فوق‌العاده مجمع عمومی عادی شرکت توسعه بین‌المللی صنعت گردشگری پدیده، در شهر شاندیز گزارش داد: همچنین وفق دادنامه قضایی و مطابق دستور دادگستری "تسویه تسهیلات معوق شرکت پدیده به نظام بانکی" از طریق تهاتر با سهام توسعه و ابنیه این شرکت صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وی در ادامه ارائه گزارش هیات‌ مدیره و بازرس قانونی شرکت پدیده و تصویب صورتهای مالی سال مالی منتهی به ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ افزود: "اجرای احکام قضایی مبنی بر رد مال محکومان پرونده شرکت پدیده، برگزاری مجامع شرکت توسعه و انتخاب اعضای هیات مدیره توسط سهامداران پس از چند سال تعویق، درج نماد شرکت اصلی پدیده در فرابورس و انجام معاملات سهام" از دیگر اقدامات صورت گرفته در این دوره مالی هستند.
مدیرعامل شرکت توسعه بین‌المللی صنعت گردشگری پدیده همچنین به تغییرات عمده در فعالیت این شرکت در پی اجرای دادنامه دستگاه قضایی اشاره و بیان کرد: سود و زیان ناخالص شرکت پدیده در پایان سال مالی ۱۳۹۸ به میزان پنج هزار و ۹۵۰ میلیارد ریال و سود تلفیقی آن پنج هزار و ۹۱۰ میلیارد ریال ثبت شد.
وی همچنین به افزایش نرخ بازده داراییها و نرخ بازده حقوق صاحبان سهام گروه شرکتهای پدیده در همین دوره مالی اشاره و بیان کرد: سهامداران برخوردار از افزون بر یک درصد کل سهام شرکت پدیده در انتهای سال ۱۳۹۸ شامل "بانک صادرات" با مالکیت ۱۶.۹ درصد، "موسسه ملل" با ۴.۵ درصد سهام و "موسسه پشتیبانی سهام" با یک درصد از کل سهام شرکت پدیده بودند که در مجموع ۲۲.۴ درصد از کل سهام این شرکت را در اختیار دارند.   ملایی گفت: بقیه سهامداران شرکت پدیده شاندیز که هر کدام کمتر از یک درصد سهام این شرکت را در اختیار دارند نیز در دوره مالی منتهی به پایان سال ۱۳۹۸ در مجموع مالک ۷۷.۶ درصد کل سهام این شرکت بودند. وی افزود: هم‌اینک در زمان ارائه گزارش هیات‌ مدیره و بازرس قانونی شرکت پدیده مربوط به سال مالی منتهی به پایان سال ۱۳۹۸ در پی معاملات صورت گرفته در بازار سرمایه تغییراتی در مالکیت میزان سهام این شرکت رخ داده که بر اساس آن سهم بانک صادرات از کل سهام پدیده به ۱۴.۴ درصد رسیده لذا در مجموع سهم دیگر سهامداران این شرمت به ۸۰ درصد افزایش یافته است. مدیرعامل شرکت توسعه بین‌المللی صنعت گردشگری پدیده ادامه داد: بر اساس صورتهای مالی و بهای دفتری در پایان سال ۱۳۹۸ جمع ارزش داراییهای شرکت توسعه پدیده دو هزار و ۲۲۵ میلیارد تومان و داراییهای تلفیقی گروه شرکتها چهار هزار میلیارد تومان بود. وی گفت: سرمایه ثبت شده شرکت توسعه پدیده نیز حدود ۵۲ میلیارد تومان، جمع حقوق صاحبان سهام در همین شرکت دو هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان و در تلفیق گروه شرکتهای پدیده دو هزار ۲۰۰ میلیارد تومان است. ملایی همچنین اخذ مصوبه سران قوا را در خصوص تجمیع همه دعاوی حقوقی در مورد گروه شرکتهای پدیده شاندیز در محل دادستانی دادگستری‌کل خراسان رضوی برای چابک‌سازی و اجرایی شدن احکام در کوتاه کردن زمان، مفید توصیف و بیان کرد: در قالب سیاستهای تامین مالی شرکت پدیده "فروش اموال مازاد، انتشار اوراق تامین مالی، وصول مطالبات از اشخاص حقیقی و حقوقی، تهاتر بدهیها، اجاره املاک، فروش سهام شرکتهای فرعی، ایجاد منابع درآمدی جدید، افزایش سرمایه از محل سود انباشته، اخذ تسهیلات بانکی و پیگیری امکان اخذ مشارکتهای خارجی" در دستور کار قرار دارند. 
منبع: ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پدیده شاندیز مجمع عمومی بانک بورس میلیارد تومان سهام این شرکت میلیارد ریال شرکت پدیده پایان سال سال ۱۳۹۸ کل سهام دو هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۰۴۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در شرایطی که در هفته‌های گذشته کار واگذاری استقلال و پرسپولیس به کنسرسیوم‌هایی متشکل از زیرمجموعه‌های هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس و 6 بانک کشور انجام شده بود، اما همچنان در سامانه سازمان بورس و اوراق بهادار، این تغییرات صورت نگرفته است.

به نقل از ورزش سه در واقع پس از واگذاری 85 درصد از سهام پرسپولیس به بانک‌های: بانک شهر (30 درصد)، تجارت و ملت (هر کدام 20 درصد) و رفاه، اقتصاد نوین و صادرات (هر کدام 5 درصد) و واگذاری 85 درصد از سهام استقلال به: شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس (۵ درصد)، شرکت‌های پتروشیمی بندرامام خمینی (ره)، شهید تندگویان، بوعلی و پارس (هر کدام 20 درصد)، این دو باشگاه از زیر سایه وزارت ورزش و جوانان خارج شدند.

با این حال، همچنان در سایت رسمی سازمان بورس و اوراق بهادار و مقابل نام سهامداران دو باشگاه، تغییری دیده نمی‌شود. با مراجعه به سایت مذکور و جستجوی نام استقلال و پرسپولیس، مشاهده می‌شود که از وزارت ورزش و جوانان به عنوان سهامدار اصلی سرخابی‌ها با 90 درصد سهام نام برده شده است.

ضمن اینکه از زمان واگذاری سرخابی‌ها، هنوز این دو باشگاه هیچ اطلاعیه رسمی مبنی بر واگذاری را در سامانه کدال منتشر نکرده‌اند.

257 251

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902817

دیگر خبرها

  • عجیب اما واقعی؛ وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • وزارت ورزش همچنان مالک استقلال و پرسپولیس!
  • در تهران دیگر به ریال و تومان خانه نمی‌فروشند | بیت‌کوین بده خانه بخر! | رونمایی از پدیده عجیب خرید و فروش مسکن در تهران + جزئیات
  • اهمیت توسعه میادین مشترک کشور با سرمایه مردمی و توان بخش خصوصی
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • رئال مادرید، بارسلونا را از کورس خرید پدیده جدید فوتبال آرژانتین خارج کرد
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد