Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، برخی سهامداران شرکت ابنیه و ساختمان پدیده شاندیز دغدغه‌های خود را در رابطه با معاملات سهام این شرکت با ما به شرح زیر در میان گذاشتند:

«لطفا به داد ما سهامداران ابنیه و ساختمان پدیده شاندیز برسید. در سامانه سناپ، سهام خودمان را در اردیبهشت ۱۴۰۰ فروخته ایم، اما تا به الان پولی بدستمان نرسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

حال برای شفاف سازی و رفع این ابهام به سراغ زهرا زارع، مدیر نظارت بر ناشران بازار پایه فرابورس ایران رفتیم.

این مقام مسئول در پاسخ به این پرسش که خرید و فروش سهام ابنیه پدیده شاندیز که در سامانه سناپ و سایتی که به همین اسم در حال انجام است، آیا زیر نظر فرابورس یا سازمان بورس است؟ پاسخ داد: خیر، معاملات سهام شرکت ابنیه و ساختمان پدیده شاندیز زیر نظر فرابورس یا سازمان بورس نیست.

بیشتر بخوانید

پالایش یکم ۳۰ درصد زیر قیمت!/زیان سهامداران چگونه جبران می شود؟

وی در پاسخ به این پرسش که سهام ابنیه با سهام شرکت توسعه بین‌المللی پدیده شاندیز با نماد (گشان) که در بازار پایه فرابورس در حال معامله است چه فرقی دارد؟ چرا یکی در بازار پایه قرار دارد و دیگری نیست؟ عنوان کرد: شرکت ابنیه و ساختمان پدیده شاندیز زیرمجموعه شرکت توسعه بین‌المللی صنعت گردشگری پدیده شاندیز است. شرکت توسعه بین المللی صنعت گردشگری پدیده شاندیز با نماد «گشان» در بازار پایه فرابورس در حال معامله است. این دو شرکت از یک دیگر مجزا هستند و سهام هر کدام از آن‌ها در صورتی در بازار پایه معامله می‌شود که هر کدام از آن‌ها جداگانه فرآیند درج را طی کنند.

وی در پایان گفت: شرکت ابنیه و ساختمان تبدیل به سهامی عام شده، اما برای درج در بازار پایه حتما باید نزد سازمان بورس ثبت شود که هنوز ثبت نشده است. بعد از ثبت شرکت نزد سازمان بورس، این شرکت می‌تواند فرایند درج در بازار پایه را طی کند تا سهامش در این بازار قابل معامله شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازار فرابورس فرابورس ایران بازار پایه شرکت ابنیه و ساختمان پدیده شاندیز بازار پایه سازمان بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۴۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم

محمود گودرزی مدیرعامل بورس تهران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در رابطه با قرارداد‌های آتی تک سهم تاکنون بیش از ۳۰ نماد در بازار ابزار‌های نوین خودمان در قالب قرارداد آتی تک سهم شروع به کار کردند نکته‌ای که وجود دارد این است که omsهای متنوعی بتوانند اضافه شوند در حال حاضر دو تا از oms مجوز گرفتند به مرور که چند oms دیگر هم اضافه شوند به امید خدا ما نماد‌های پایه‌ایی که بخواهند در بازار قرارداد آتی تک سهم فعالیت داشته باشند را اضافه خواهیم کرد.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: فکر می‌کنم به امید خدا تا پایان سال بتوانیم به بیش از ۴۰ نماد به عبارتی حداقل نماد‌هایی که گردش بالایی دارند این فرآیند را افزایش دهیم.

گودرزی در رابطه با اهمیت قرارداد آتی تک سهم هم بیان کرد: دو طرفه شدن بازار مهم‌ترین فاکتور و عامل ایجاد این بازار است و فکر می‌کنم بازار آتی تک سهم می‌تواند کمک شایانی کند که حتی در بازار نزولی هم معامله‌گران سود داشته باشند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • بورس امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • تحلیل روند بازار سهام در هفته‌ای که گذشت
  • دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!